NME Gooi en Vechtstreek Vechtvallei LTO Noord

Boerderij Boven 't Spoor melkveebedrijf

Net buiten Amsterdam ligt het prachtige dorp Baambrugge, waar wij, Jaco en Elisabeth de Groot, een modern melkveebedrijf hebben met 80 melkkoeien.
Ons dagelijks werk is het melken en voeren van de koeien en de kalveren verzorgen. De natuur om ons heen is erg belangrijk daarom willen we graag de vogelnesten beschermen.

Wat is er te doen?

We vinden het leuk om jullie te laten delen in de prachtige natuur, en om te vertellen waar jou melk vandaan komt. De boer gaat een echte koe melken. Natuurlijk mogen jullie ook zelf kalveren voeren, een nepkoe melken, helpen met voeren en verzorgen van de koeien etc. In het voor- en najaar gaan we ook het land in om de sloot en de vogels te bekijken.
We hebben een lieve pony die het heerlijk vindt om geknuffeld te worden.
Al met al valt er heel wat te beleven op onze boerderij. Nieuwsgierig geworden? We laten graag ons bedrijf zien en vertellen er met veel plezier over.

Ontvangst

Op dit bedrijf zijn excursies van 2 uur mogelijk. Voor het basisonderwijs kunnen deze worden geboekt via de NME Catalogus Gooi & Vechtstreek.

In overleg kunnen er tevens schoolreisjes (dagvullend programma) worden georganiseerd.  Ook groepen vanuit het Voortgezet Onderwijs zijn welkom. Neem hiervoor rechtstreeks contact op met de boerderij via onderstaande gegevens.

Groepen zijn op afspraak gedurende het gehele jaar welkom op vrijdag. Andere dagen in overleg.

Contactgegevens

Adres: Indijkweg 6, 1396 LA Baambrugge
Contactpersoon: Elisabeth de Groot
Email: boventspoor@hetnet.nl
Telefoon: 0294-291704

Boerderijbezoek reserveren

Basisscholen uit de Gooi & Vechtstreek die deze boerderij willen bezoeken, kunnen in aanmerking komen voor een gereduceerd tarief. Zij dienen dan wel te reserveren via de website van NME/ Omgevingseducatie Gooi & Vechtstreek (zoek op deze pagina even de boerderij van uw keuze op).
Kijk voor meer informatie op onze contact pagina.

Overige groepen (anders dan basisscholen uit de Gooi en Vechtstreek) kunnen rechtstreeks contact opnemen met de boerderij om te reserveren.

 


Copyright Disclaimer Contact